Referencer fra mine foredrag

Stick to the Plan - netværk for kvinder

Dialogaften med netværket Stick to the Plan, marts 2015

Vi havde fornøjelsen af at have Gitte Houmand på besøg i vores netværk. Hun kom meget vidt omkring og ramte rigtig godt ind i de udfordringer vi hver især har - relateret til f.eks. stress, personlige mål, balance mellem arbejde og privatliv. Gitte havde en masse på hjertet, som hun gerne ville dele med os, og vi fik bl.a. indblik i rammerne for worklife balance, offerskab vs. ejerskab, kroppens mekanismer og meditation. Undervejs formåede Gitte desuden at gribe vores individuelle historier/udfordringer og spørge specifikt ind til dem og coache på dem. Mange tak til Gitte for en meget inspirerende aften, som satte en masse tanker i gang hos os alle og gav os nogle konkrete værktøjer at arbejde videre ud fra.

Stick to the Plan - netværk for kvinder
Kristina Risbjerg
Advokat

Med sikker hånd og klar stemme førte Gitte Houmand os..

Foredrag, 2 timer, "Det er stadig in at være eks" - bliv løftet på din viden om introverte og ekstroverte" juni 2014

Med sikker hånd og klar stemme førte Gitte Houmand os gennem sit foredrag om det at være introvert i en verden, der - i hvert fald tilsyneladende - favoriserer de ekstroverte. Som deltids introvert følte man sig en smule på glatis ind imellem, men Gitte Houmand fulgte sin røde tråd med stilsikkerhed og viden, iblandet humor og charme. Det viste sig efterhånden, som det oftest gør, at verden hverken er sort eller hvid, og at de introverte ikke er forkerte - de har bare ikke de ekstrovertes udfarende, impulsive snakkesalighed. I foredragets anden halvleg sublimerede snakken sig i en helt uventet retning, og deltagerne oplevede en fokusering på menneskelig adfærd, snarere end på iboende præferencer. Alt i alt et vedkommende og samtidig underholdende foredrag, med eftertanke undervejs, og hvor man fik noget med sig hjem.

Claus Mathiasen
Formand for Akademikerklubben
Seniorkonsulent, B.Sc. Fysik
Teknologisk Institut, Aarhus C

Foredrag "Forandringer og hvad de gør ved os, og hvordan vi agerer i dem"

Foredrag, 2 timer, marts 2010.

Vi skulle bruge en person, der kunne fortælle os, hvad forandringer gør ved os og vores organisation, og søgte 'ud i det blå'. Heldigvis var Gitte den første, der poppede op på skærmen, så jeg tog kontakt til hende. Og det har vi ikke fortrudt. Allerede efter den første telefonsamtale var jeg sikker på, at jeg havde fat i noget af det rigtige, og efter Gitte og jeg havde haft et møde, var jeg meget positiv og forventningsfuld. Vi havde Gitte to timer en lørdag formiddag til et oplæg for 60 mennesker. Gitte serverede et budskab, der både gav anledning til eftertanke og gav ny viden. Og ikke mindst var der humor og grin i det seriøse. Netop det med humor i noget, der godt kan være 'træls' og og give anledning til frustrationer, var rigtig godt. Så tak for en berigende og god formiddag.

Anne Marie Christensen
Afdelingsleder Idavang
Socialafdelingen - Idavang, Skive