A3A9004W TILTRYK

Referencer fra kunder & samarbejdspartnere

Udtalelse fra min egen personlige coach Ulrich Søgaard

Tak til dig, Gitte, for 4 intense måneder med personlig udvikling i højeste potens! Tak for din 100% åbenhed og din 100% ærlighed. Det har været lærerigt, udfordrende og sjovt at være din coach ud i et dybt og personligt transformerende forløb. Du er kommet helt hjem til dig selv. Du er i kontakt med din medfødte visdom. Du er trådt ud af rollerne og i autentisk karakter som dig selv. Og det afspejler sig nu i dine relationer og de resultater, du skaber for dig selv personligt, følelsesmæssigt og professionelt. Du har i vores samarbejde gået til stålet med en imponerende iver og skarpt fokus. Du har været 100% committet. Du har taget ejerskab. Du har blottet dig selv. Du har vist ubetinget tillid. Du har tænkt, følt og gjort lige præcis det, der skulle til for at sætte dig selv helt fri og har indfriet dine mål og ambitioner for vores forløb. De kunder, der i fremtiden får fornøjelsen af dig og dine unikke menneskekundskaber og stærke motivationsevner, er mere end heldige.

Virksomhed: Coachingvirksomheden GITTE HOUMAND

Mål:

- At tage sin coachingvirksomhed til næste niveau
- At træde ud af alle roller og i autentisk karakter som sig selv
- At gennemgå en dyb, personlig transformation og genopfinde sig selv
- At blive afklaret én gang for alle på alle livsområder

Metode:

- Personlig transformation
- Individuel coaching og træning
- Forretningsudvikling

Resultater:

- Hviler i sig selv med autentisk autoritet
- Afklaret og robust
- Lever livet og har de følelser, som hun har drømt om i mange år
- Tiltrækker kunderne lettere end nogensinde
- Har fået styr på sin markedsføring og branding
- Har fået styr på prissætning, tilbudsskrivning og forhandling

Jeg kan varmt anbefale dig til alle, der har behov for både omsorgsfuld støtte og insisterende coaching - begge dele behersker du til fulde!

Kærlige hilsner
Ulrich Søgaard - Ulrichsoegaard.dk
4 måneders intensivt forløb i 2013

Vores samarbejde med Gitte er meget positivt

Vores samarbejde med Gitte er meget positivt. Vi kender Gitte som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der via coachingforløb med stor succes har formået at skabe refleksion, udvikling og resultater hos flere af vores medarbejdere. Vi har primært brugt Gitte i forbindelse med outplacement og har med stor fornøjelse set, at medarbejdere er kommet rigtig godt igennem en ellers svær tid.

Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity

Frederikke Rømer-Odgaard
HR Consultant, Fertin & Gumlink

Jeg kan klart anbefale Gitte

Jeg kan klart anbefale Gitte - hun er meget professionel i hendes tilgang til mennesker. Jeg har kendt Gitte i mange år, som "konkollega". Gitte er meget samarbejdsvillig og jeg har flere gange ringet og mødtes med hende for at få faglig sparring - Gitte er meget hjælpsom og faglig. Derudover har Gitte et meget lyst og positivt sind, som gør at hun ser muligheder frem for begrænsninger

Gunner Bendtsen
Kommunikations faBRIKKEN