Velkommen til min nye hjemmeside

Jeg sidder nu med en fantastisk følelse OG stolthed over min nye hjemmeside som jeg har udarbejdet sammen med firmaet Bliqfang, Martin Holm. Mit mål med hjemmesiden er at du som besøgende får et indtryk af en seriøs coach, der ønsker at hjælpe og støtte dig i at få mere balance, indre fred og ro, ved at arbejde med dig selv så du yder dit ypperste. Jeg har holdt fast i min grafiske linie med de grønne og orange farver, som for mig betyder udvikling og forandring og også holde fast i mit personlige udtryk, da coaching er personligt. Jeg synes, resultatet er blevet godt, og er spændt på, hvad DU synes og om du får den viden og inspiration som du søger ved at besøge min side. Hjemmesiden vil være mit daglige værktøj til opdateringer og blogs, modsat den gamle hjemmeside, som jeg ikke formåede at opdatere løbende, da programmet var for uoverskueligt for mig. På trods af det fik jeg alligevel positive tilkendegivelser for den og det er med baggrund i det, at jeg har holdt fast i den grafiske linie og de personlige billeder af mig og mine rammer. Jeg ønsker at inspirere og give dig lysten til jævnligt at følge med på mine blogs, kommentere på hvad jeg kommer med af tanker, refleksioner, oplevelser i forhold til coaching og karriereudvikling og stress.

For mig er denne rejse her ikke kun forretningsmæssigt men også meget personlig. Hvis du havde spurgt mig for 5 år siden hvor jeg ville ønske at være om 5 år, havde jeg helt ærligt ingen anelese. Jeg vidste dog, at jeg havde nogle styrker som kom til udtryk som coach. Jeg kunne ikke sige: "Om 5 har jeg en velfungerende coaching virksomhed" men sådan blev det - selvom jeg ikke så målet bevidst har jeg handlet intuitivt og med min mavefornemmelse hele vejen igennem. Jeg har holdt fast, også i krisen´s største tid, og idag føler jeg, at jeg høster af min indsats og vedholdenhed, tro på mig selv og den måde jeg har arbejdet på. 

Jeg har forstået at have nogle fantastiske relationer og samarbejdspartnere ved min side, som jeg taknemmeligt har lænet mig op af og suget viden og inspiration fra. Tak til jer, I ved selv hvem I er:-)

Jeg er ikke speciel - alle kan følge deres mavefornemmelse og gå den rigtige vej. Nogle sætter tydelige mål op, det gør jeg også nu, andre følger tilfældigheder og er åbne for muligheder og er gode til at slå til på rette tid og sted. Følelsen af succes kommer indefra og skal nydes i nuet - jeg nyder min følelse af succes lige nu!

Det ville glæde mig overordentlig at modtage din konstruktive feedback på min hjemmeside her på bloggen:-) 

På forhånd tak for dit engagement.

Kærligst

Gitte Houmand
 

Skrevet af Gitte Houmand kl. 14:11
personer har besøgt siden

2 kommentarer :

Kære Gitte! Et stort tillykke herfra med din nye hjemmeside. Den er fantastisk og giver et rigtig billede af din professionelle tilgang samtidigt med at din personlighed skinner igennem. Godt gået og tak for hjælpen! Kærlig hilsen Charlotte
10. juli 2012 kl. 08:03
Anders Böye sagde...
Kanon dejlig hjemmeside. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dig som coach og som menneske med stor empati og loyalitet.
30. juli 2012 kl. 01:50

Kommentér