Bange for at miste?

Bange for at miste?

Hører du til en af dem, som er bange for at miste den du holder af? Dette er et kendt tema for rigtig mange mennesker og det er ikke en rar følelse at have med i livet. Frygten for at miste. Vi stiller os selv i "offer" rollen og den rolle er no go og den forkerte vej. 

Ved at tage ejerskab for dine tanker og dermed følelser kan du ændre hvordan du tænker om den person du er bange for at miste. Og jeres relation. Du kan vælge at være taknemmelig for det du får og det du skaber fremfor at pive og bekymre dig med negative og selvdestruktive tanker som ikke nærer relationen.

Tag ansvar og kontrol. Dine tanker bestemmer du selv. Hvis du vil så kan du - mental transformation er powerfuldt. 

Kh
GITTE HOUMAND 
Lifecoach & Mentaltræner

Skrevet af Gitte Houmand kl. 14:53
personer har besøgt siden

1 kommentar :

Pia Henningsen sagde...
Hej Gitte

En rigtig god betragtning. Jeg kan kun give dig ret. For snart 12 år siden mistede jeg min mand - som var mit livs kærlighed. Det var ikke uventet - men alligevel kommer den slags altid 'ubelejligt' og på det forkerte tidspunkt. Vi ønsker bare altid 'en dag mere'. Efter megen smerte og et udviklingsforløb, der på mange måder har gjort ondt, er jeg i dag i stand til at sige og indse, at jeg SKULLE miste ham, for at få det liv, der var tiltænkt mig - og for at blive den person, jeg skulle være. Det er hans største kærlighedserklæring til mig, at han døde fra mig. Barske ord - men sandt - og jeg vil alligevel aldrig glemme ham.

Tak igen for dine ord.
6. juni 2013 kl. 04:55

Kommentér