Bryd vanen og tag det mindste skridt og så det næste og så det tredje..

Bag enhver negativ adfærd, skjuler der sig en positiv hensigt. Hvad er det, vi ønsker at få?

Det er min erfaring, at vi ofte går efter den nemme og hurtige løsning for at få vores behov opfyldt. Men er denne metode den rigtige? Vi får svaret, når vi mærker efter, hvordan vi har det inden i. Har vi det godt, er glade, ubekymrede og frygtløse er vi på rette vej.
Har vi det derimod dårligt, bekymrer os og er ængstelige er vi IKKE på rette vej i eget liv. Og ændring er nødvendig for at skabe flow og ejerskab og tage ansvar for os selv.

Det er IKKE nok at tænke kloge tanker. Der må nødvendigvis handling til, for at kroppen og sindet kan samstemme med tankerne, som er i udvikling og igang med at lære nyt. For at det hele skal gå op i en højere enhed, må vi HANDLE på  disse nye, kloge tanker og indsigter, vi beriger os med og som vi kan MÆRKE, er RIGTIGE. Ellers TROR vi ikke på dem. Så bliver det bare ren teori. Så handling er nødvendig. Og for at vi kan handle på nye overbevisinger, tanker og indsigter, har vi brug for MOD til at handle på noget, som endnu er ukendt område for os. Vi skal ud af vores tryghedszone. Og tage nye skridt. I vores hoved "farlige" skridt for de er endnu ikke blevet til gode og støttende vaner for os. Dem skal vi til at skabe. For første gang. 

  • Hvad er det mindste skridt, du kan tage lige nu, for at komme tættere på dit mål?
  • Hvad har du BEHOV for lige nu,for at kan tage dette ene skridt i den, for dig, rigtige retning, lige nu?

En af de allerstørste barriere for at komme tættere på sine mål, er at bede om hjælp!

At tage ansvar for sig selv ER stort og powerfyldt og det kræver sin "mand" at tage det første skridt, hvis "man" ikke er vant til det. 
Det mindste skridt - fokus på det - hvad er det?
Og det næstmindste skridt - hvad kan det være?

Fokus på det, som vi har reel indflydelse på. Vi har meget mere indflydelse på egen lykke, balance, fred og harmoni end vi regner med!

kh
GITTE HOUMAND
Lifecoach & Mentaltræner

 

 

 

Skrevet af Gitte Houmand kl. 16:24
personer har besøgt siden

1 kommentar :

Jacob Leander sagde...
Super godt indlæg og ja det er sundt at komme ud af sin tryghedszone :)
16. januar 2014 kl. 03:08

Kommentér