Du skal intet udover at være dig selv

Vi har så travlt med at være "noget" - at præstere og gøre en forskel - det er der for så vidt intet forkert i - det forkerte opstår, når vi tror, at vi KUN er "noget, når vi præsterer!

Vi er IKKE kun vores præstationer! Det er vi ikke! Vi er så meget mere end det. 

Når vi forstår og ubetinget accepterer, at vi intet skal udover at være os selv, leve indefra og ud, i kontakt med den største kraft af dem alle, kærligheden, ja så vil vi opleve den indre ro og styrke, kraft og kreativitet som lige præcis er vores unikhed og det som gør os til fantastiske skabninger og hvor vi kan lykkes med lige præcis det, som vi ønsker at lykkes med!

Når vi slipper vores fokus på at "være noget"  i forhold til at være noget i andres øjne, skaber vi med det samme indre ro og indre fred.

Når vi istedet retter vores opmærksomhed og fokus på at skabe det, som giver os selv værdi, mening, forskel, glæde og energi mærker vi en indre frihed og et stor kraft, som jeg vil tillade at kalde passion og flow, for det er her, vores adfærd og personlighed bliver naturlig og ubesværet, og vi møder livet og alle dets udfordringer med en frygtløs- og ubekymrethed, som er smuk og kraftfuld. Når du er autentisk, er du troværdig og tydelig. Som menneske vil du blive mødt som den person du er. Du vil opleve, at du vil blive lyttet til. 

Fordi du lytter til dig selv og fordi du intet skal, udover at være dig selv - det er Din gave til verden. Og denne gave skal du pakke ud og passe på, udvikle, og drage omsorg for, således lyset i den, kan skinne ud på verden og verden kan blive beriget af den. Jeg kalder det personligt lederskab og det er det, jeg mener med at tage personligt ansvar. At du prioriterer dig selv på samme vis, som du prioriterer din kæreste eller dine børn. 

Hvem er du uden alle dine præstationer og alle dine mennesker omkring dig?

Du kan kun lære dig selv at kende, ved at rette din opmærkomhed INDAD og du kan kun lytte til dig selv, ved at være alene og i stille omgivelser. Det er et valg som alt andet. Det RIGTIGE valg.

Jeg ønsker dig en smuk sommer, lige præcis der hvor du er i livet lige nu. Tag livet ind - snus - mærk din indre styrke, din stemme, dit kald, dine længsler, håb og drømme, og ret dit fokus ind efter det, og du er på den rigtige vej. Vejen der hedder Ejerskabet.

kh
GITTE HOUMAND
Lifecoach & Mentaltræner

Skrevet af Gitte Houmand kl. 11:36
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér