Fra minus til plus.

Fra minus til plus!

Fornylig havde jeg den store fornøjelse at bo sammen med min veninde i halvanden måned. Hun havde ingen steder at bo så jeg åbnede mit hjem for hende og her boede vi så sammen. Vi havde mange, lange og dybe snakke om livet. Til stor fornøjelse og indsigt for os begge. Min veninde er lifecoach som jeg selv. Og læser til psykoterapet. Og har en masse andre spændende uddannelser og kurser bag sig. Vi er altså begge "kloge" piger med hver vores passion for retten til at være os selv og det at bidrage til fællesskabet. Vi mestrede bofællesskabet med ug og plus og alle øvrige betegnelser for udmærkethed! Ingen konflikter, ingen surmuleri, ingen grænseoverskridelser - vi var ganske enkelt resultatet af hvordan man bedst bor sammen når alt (kærlighed, økonomi, x-forhold, børn, arbejde og bolig) ikke er som det ønskes og situationen er presset og stressen er en fast del af hverdagen.

Situationen VAR bare som den var. Den kunne ikke ændres i nuet. Så det var af allerstørste betydning og værdi, at fokuset var der, hvor der var indflydelse og det var MÅDEN der blev TÆNKT om situationen på! 

For igen, det er ALDRIG situationen der er noget i vejen med - sorry to say that - det er BETYDNINGEN vi tillæger den - altså hvad vi TÆNKER om den, der skaber vores virkelighed. 

Derfor:

Vi kunne øve os i forskellige "værktøjer" og den som især gav morskab og energi til os begge, var den her øvelse med, at træde ud af vores "form" (hvis vi nu var kede af det eller energiforladte eller meget, meget bekymrede for fremtiden) var når vi besluttede os for at give den gas. Bare lige for 5 minutter. Sætte Barry White på. Og så ellers bare danse. Slippe enhver bekymring. Fokusere på hans vidunderlige stemme, mærke tonerne indefra og huske på alle de fede stunder forbundet med den - grine, synge med - mærke livet i os selv, den indre glæde, det at vi rent faktisk stadigvæk kan danse og mærke denne tilstand SELVOM vi 5 minutter før ikke syntes den tanke mulig!! Og det virkede - selvfølgelig gør det det - for vi KAN ændre vores tilstand fra minus til plus blot ved at beslutte os for det og så handle på det i situationen. Ikke sidde og vente på det sker. Nej, igangsætte Law of Action - det virker!

Just do it!

kh
GITTE HOUMAND
Lifecoach & Mentaltræner

Skrevet af Gitte Houmand kl. 10:05
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér