God Jul og et HELL-YES!

2014 er snart fortid og 2015 ligger forude og venter på at blive skabt!
Jeg vil sige et STORT tak for fantastiske møder i 2014 med mine unikke klienter, som har ladet sig coache af mig til såvel store selvindsigter til henimod mere målrettede fokus- og handlepunkter!

2015 bliver året, hvor jeg igen-igen lader mig flytte op på næste businesstrin, personligt som forretningsmæssigt, for at løfte mine klienter endnu højere op. Et af de dybe begreber er hell-yes commitmentet. Alt eller intet. Fokus på at vække den indre tiger, den indre ild og lade den være tændt livet ud! Det bliver et stort, fantastisk og yderst resultatfokuseret  2015, som vil give mine klienter så meget mere værdi. Det bliver et Hell-Yes år! 

Til januar er det 8 år siden, jeg startede som selvstændig personlig coach, og jeg er idag så glad for min karriere, der konstant er i udvikling. Jeg stræber efter at lære af de allerdygtigste og investerer tid og mange penge i det. Med det formål at gøre en meningsfuld forskel for mine dedeikerede klienter, der også siger Hell-Yes i egen proces for at lykkes med sine ønsker og mål!

Jeg ønsker alle samarbejdspartnere, personlige klienter, netværk, venner og familie power på commitment og ejerskab i 2015 og måske også med et 

Hell-Yes!:-)

Kærligst
Gitte 

God Jul

Skrevet af Gitte Houmand kl. 15:05
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér