Lytter du til Din Indre Lærer?

Jeg er netop landet på kontoret. Efter 3 ugers sommerferie. 1 uge i Schweiz, hvor jeg vandrede hver dag med rygsæk oppe i de smukke og fantastiske Alper sammen med mine 2 store sønner og min kære x-mand, som er min allerbedste ven. 1 uge hjemme i DK, hvor jeg besøgte veninder fra nær og fjern. Fik snakket og mærket. Gav tid og nærvær. Den sidste uge seks fantastiske yoga-meditations-retreatdage på Samsø, hvorfra jeg netop er landet. Jeg er stadig zen-agtig i såvel bevægelser som i mine tanker og bevidsthed. 

Det viste sig, da jeg ankom første gang til kontorbygningen, for at erfare, at nøglerne lå hjemme på hylden i den smukke æske, jeg havde fået af en kær veninde. Jeg måtte tilbage samme vej igen for at hente den. 

Og nu er jeg her. Og jeg er bevidst. Om at tage det stille og roligt og en ting af gangen. Ikke stresse på alle opgaverne, som jeg er heldig at have. Jeg skal lige i gang. Huske hvor tasterne sidder. Selv diverse koder til computeren kunne jeg ikke længere huske. De dukkede op efter et lille stykke nærværstid. Alt fungerer som det skal. Det har blot været lukket nede.

På retreatet dyrkede jeg yoga 4 timer om dagen. Og jeg mediterede sammenlagt 3 timer. Mindst. At give mig selv denne opmærksomhed er en af de bedste gaver, jeg nogensinde har givet mig selv. Foruden mine 2 sønner. Jeg valgte mig selv til, ubetinget og frygtløs. Jeg bød dagen, timerne, sekunderne velkomne og jeg lærte hvor langt et åndedrag kan være og hvor min livskraft kommer fra. 

Jeg lærte at lytte til visdomme ord af kloge mennesker, som selv går den bevidste vej. Og jeg lærte igen-igen at lytte, ære og nære min Indre Lærer. Min Indre Lærer. Lyder det ikke smukt? Min Indre Lærer..ahhhh. 

At lytte til Min Indre Lærer handler om at leve indefra og ud. Fra hjertet. Være nænsom og kærlig mod os selv. Være venlig og forstående. Tage vores individuelle plads i livet. Strække os helt ud. Bruge os selv hvor vi gør en (højere) forskel for andre end blot for os selv. 

Lytter du til din Indre Lærer?

kh
GITTE HOUMAND

Skrevet af Gitte Houmand kl. 14:05
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér