Negative tanker - tag kontrollen over dem

Spændet fra at være ked, af det og være i krise med mørke tanker til at have en depression, er kort, og min erfaring med personer, som har negative, mørke tanker, er, at det er SVÆRT at ændre dem, da størrelsen og mængden af alt det håbløse fylder mere end noget andet.

Denne lille kortfilm her viser, uden ord, og i billeder, ganske simpelt, hvad det handler om og hvad man skal gøre, for at tage kontrollen over eget liv. Også selvom det er svært. For mig giver filmen mening.

Klik her:

http://www.youtube.com/watch?v=XiCrniLQGYc


Vi må ikke lade os styre af de mørke tanker. Vi må forstå, at vi selv skal tage kontrollen over eget liv. Også tankerne. Også selvom det er svært, skal vi tage kontrollen over eget liv. Ved at handle os ud af det. Motion, den rigtige kost, de rigtige tanker - det rette mindset, sætte os ind i hvad der er det rigtige for os. Tale med eksperter. Blive klogere på os selv. Tage styring. Hele tiden. Så reduceres de mørke tanker. Det lyder naivt og nemt. Det er ikke nemt. Og jeg vil gerne være naiv, hvis det betyder, jeg har kontrollen over mit eget liv.

kh

GITTE HOUMAND

Skrevet af Gitte Houmand kl. 00:00
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér