Ledelse med personligt ejerskab

Jeg bilder mig ofte en masse ind. Som f.eks, at jeg ved noget om personlig udvikling. Det bilder jeg mig ind, fordi jeg går vejen selv. Intet af det jeg brænder for og siger højt, er uprøvet. Jeg har læst få bøger. Det er sandheden. Jeg har ikke læst særligt meget. Jeg har tilgengæld gået vejen selv. Og gør stadig. Med stor fornøjelse og berigelse. Jeg har mærket konsekvenserne af mine egen frygt, og mine egne overbevisninger, som har holdt mig tilbage for at handle på det, som jeg "ser" billeder af inde i mig selv. Og jeg har taget ejerskab og udfordret mig på min frygt og handlet på den. Igen og igen og igen. Og jeg har lovet mig selv, at det vil jeg blive ved med for resten af mit liv. Udfordre mig selv. Gå efter det jeg frygter!

For det er i mødet med frygten, jeg udvikler mig og bliver endnu bedre til at lede mig selv og dermed også andre. Jeg tror f.eks. IKKE på webinarer, (og det er IKKE en kritik til dem, som afholder webinarer!) når det handler om personlig udvikling og personlig vækst. Jeg tror på det menneskelige møde med læreren og eleven, som møder hinanden og danser deres unikke dans sammen, for til sidst, med gensidig respekt og varme, sige hinanden tak for dansen, som ikke kunne danses af andre end lige netop dem!

Jeg tror på, at når vi ønsker at flytte os, at vi søger læring fra et andet menneske, som vi kan mærke, kan skubbe os præcist så meget, som vi higer efter og er klar til. Jeg tror på, at ledelse kommer indefra et stort og klogt og rigt hjerte. Alt andet er blot, efter min mening, teori og tænkning. Og det kan alle. Alle kan ikke lede med hjertet FØR de selv har mærket det og taget ejerskab for det.

Jeg tror på coachingen og dens magiske og unikke evne til at åbne op og polarisere det indbildte, det smertelige for ydre som indre barrierer for opnåelse af drømme, mål, liv ..whatever!

Jeg tror på, at ledelse kommer af personligt ejerskab.

kh
GITTE HOUMAND
Personlig coach

Skrevet af Gitte Houmand kl. 13:52
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér