10 gode til hvorfor du ikke..

10 gode til hvorfor du ikke..

3 gode til hvordan du..

7 gode til hvad du ....

Os i selvudviklingsbranchen er med til at holde os selv "fanget" i regler og konstruktioner på hvordan vi synes, vi skal leve vores liv! Vi vil gerne lære dig "noget" Og vi pakker det ind i pakker, metoder, redskaber, moduler, koncepter etc...

Vi gør, som forventet!

Vi holder fast i den gængse tankegang, ved at fortælle dig i metoder, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme fra A til B, hvordan vi kan "flytte" dig...få et bedre liv! Jeg vil SÅ gerne bryde dette mønster, denne sociale adfærd og tænkning!

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan...arbejder på det..indrømmer og står ved, at mit behov er at skille mig ud, at personificere mig med alt, hvad jeg beskæftiger med mig, for på den måde at inspirere dig til at mærke dig selv - jeg vil udleve, ikke at være som alle andre...jeg vil huskes som en, der turde stå alene og som ikke var bange for at vise spejlet..ej heller at miste relationer/og følgere i disse tider, suk.....bevare følelsen af uafhængighed og indre glæde, uanset hvad der sker omkring mig. Det er perspektiver, jeg inderligt ønsker at inspirere mine medmennesker med. 

Jeg er igang med at læse "Start Med Hvorfor" af Simon Sinek, og jeg føler mig mødt i min egen bestræbelse på at udleve mit "hvorfor". Alt, ifølge mig, starter indefra. Den sande, vedvarende drivkraft kommer indefra og det er dén, der skal være min/vores generator for vores formål. 

Der er, dybest set, INTET at være bange for UDOVER vores egne tanker, når vi lader dem fucke os rundt i egen manege!

Vi taler om blokeringer, forhindringer, udfordringer, sværheder etc.

Vi glemmer at tale om hvad vi vil og HVORFOR vi vil det!

Jeg ved, hvad JEG vil. Jeg vil være glad. For med min glæde er jeg i mine styrker. Og SÅ kan jeg være med til at gøre en forskel med oplysning, styrkelse af den personlige bevidsthed og evnen til at træffe bevidste, gode, sunde valg for individet og dermed menneskeheden. Fællesskabet på alle niveauer.

Og med dette formål, lever og er jeg glæden i fuld bevidsthed. Hver dag. Og når jeg ikke er det, ved jeg, med min fulde bevidsthed HVORFOR og det er 9 ud af 10 gange altid en tanke, der fucker mig og som intet har med virkeligheden at gøre.

Og på den måde bliver livet pludselig meget, meget simpelt og til at have med at gøre. Vi gør det bare svært. Fordi vi TROR, vi skal forstå alting. Og det skal vi nødvendigvis ikke, mener jeg - vi skal blot lære at leve med virkeligheden og tanker er IKKE virkeligheden. De er blot...tanker.

Tak fordi du læste med hertil, fantastisk at jeg kan skrive og holde din interesse med mine ord. For det er jeg også taknemmelig.

Gitte 

 

Skrevet af Gitte Houmand kl. 16:02
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér