Din indre "Bitch" er det skjulte potentiale til personlig power

Personligt lederskab handler om at tage ejerskabet fuldt ud for sig selv!

"Min Indre Bitch" er dagens indsigt for ny kunde
Hvordan ser din Indre Bitch ud og hvornår har du sidst været i kontakt med hende"? Hvordan er hun, hvordan taler hun, hvad tænker denne Bitch om sig selv og om andre? Hvad hjælper din Indre Bitch dig med at mærke i livet?

Det var tydeligt, at vi her havde fat i kassen med masser af negative og begrænsende tanker, holdninger og at der nu er igangsat indre arbejde med at få genskabt kontakt med den Indre Bitch som her vakte følelser af Frihed, Kreativitet, Lettere tilgang til livet, Livsglæde, Spontanitet, Ubekymrethed, Farver, Smykker, Høj Latter, Tro på sig selv....den Indre Bitch var der stadig...blot lukket ned!

Når vi synes, andre "fylder for meget" fylder vi selv for lidt. Lad "din Indre Bitch" fylde og mærk styrken i at være dig selv i nuet! ?? Glem hvad du tror eller frygter, hvad andre tænker - det er oftest ikke virkeligheden beslut dig for at fylde med det som er givende og styrkende for dig selv, så vil du opleve du genererer energi til dem du holder af. Vær dig selv hver dag - fyld og larm og tag din plads i eget liv ?? vi vil elske dig for det ?? #personligtlederskab #coaching #livskraft #livsglæde #nostress #autentisk #mentaludvikling

Skrevet af Gitte Houmand kl. 12:20
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér