#FuckFærdig

#FuckFærdig

#NoMoreStress

Er der en sætning der går igen hos nogle af mine stræbsomme kunder, er det denne: "Jeg skal lige være færdig!" - eller - "jeg bliver ALDRIG færdig!"

Jeg spørger, smilende, hvad er det helt præcist, du "lige skal være være færdig med" og der bliver svaret med en liste så lang og intet fra denne liste er hverken sandsynligt eller realistisk at blive "færdig med" for handlinger og opgaver afføder nye tiltag, nye gøremål, nye aktiviteter, nye metoder, nye strategier osv.

Her nogle af mine redskaber i forhold til at styrke sin mentale livsmestring generelt:

  • Fuck Færdig for nu og accepter virkeligheden
  • Beskæftig dig med det som giver energi og glæde = motivation
  • Prioriter det vigtigste først
  • Accepter at det meste i livet er i proces
  • Se virkeligheden som den er og gerne endnu bedre
  • Accepter du ALDRIG bliver færdig:-)..(forhåbentlig:-))

 Jeg har idag haft min månedlige coachingsession med klient, som startede hos mig for 5 måneder siden, og det er både tankevækkende og dejligt at observere, så markant mere effektiv OG glad hun er blevet, og hvordan hendes mindset og perspektiv har ændret sig. Idag håndterer hun alle situationer med overblik og arbejdsglæde og har fingeren på pulsen på hvad der rører sig og hvor hun skal sætte ind. Hun har ingen stress mere. Overhovedet. Sover som en sten om natten og vågner glad hver morgen.

Hvordan?

Hun lader sig coache og følger gladelig ovenstående livsmestringsråd:-)

Jeg er selvfølgelig meget, meget stolt over at være hendes coach og dermed bidrage til hendes personlige udvikling, der 100% styrker hende i hendes arbejde. Ingen stresssygemelding her som der lå og lurede inden vi startede samarbejdet. 

Mental coaching duer bare:-)

Gitte

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig på 21 91 76 48 eller gh@gittehoumand.dk anytime:-)

 

Skrevet af Gitte Houmand kl. 14:59
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér